U svetu manekenki postoji Žizel, a tek onda dolaze sve ostale devojke. 

Žena koja je već godinama najplaćenija manekenka prema listi časopisa “Forb” od sebe je napravila brend kojemu danas retko ko može da konkuriše. Poslovi Žizel Bundšen već odavno ne obuhvataju samo kampanje za modne brendove, ona  je poslovna žena koja je razvila nekoliko kolekcija donjeg veša kao i popularnih japanki kojih se godišnje proda 25 miliona! 

PROČITAJTE JOŠ: Žizel Bundšen: Četiri pravila za srećan život

Nakon dvadeset godina karijere i hodanja po svetskim pistama manekenka je odlučila da kaže “zbogom” i posveti se ekskluzivnim kampanjama i projektima. Od piste se oprostila u rodnom Brazilu na emotivnoj reviji koju su preneli svi svetski mediji.

Posebno dirljivo bilo je javno pismo njenog supruga Toma Brejdija koji je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju svoje lepe supruge i napisao:

"Ljubavi mog života, čestitam ti. Svaki dan me podstičeš da budem bolja osoba. Toliko sam ponosan na tebe i na sve što si postigla. Nikada u životu nisam upoznao nekog s tolikom željom za uspehom i snagom da prebrodi sve prepreke na putu. Ne prestaješ da me oduševljavaš. Niko ne voli život kao ti i tvoja lepota puno je dublja od onog što oko može videti. Jedva čekam tvoj sledeći potez. Volim te", napisao je slavni sportista.

Congratulations Love of my Life. You inspire me every day to be a better person. I am so proud of you and everything you...

Posted by Tom Brady on Wednesday, April 15, 2015

Izvor: Buro 247