Film "Bićemo prvaci sveta", koji govori o nastanku i razvoju košarke na našim prostorima, izazvao je ogromno interesovanje publike. Naše lice sa naslovnice Iva Babić, tumači jednu od glavnih uloga. Ova mlada hrvatska glumica se odlično snašla u ulozi košarkašice i jedne od prvih manekenki u bivšoj Jugoslaviji, Maje Bedeković.

Sezona proleće leto donosi nosi tonove, te će u novim modnim trendovima koji će se uskoro naći u svim izlozima, svako pronaći nešto za sebe.

Internacionalni šminker Karim Satar, za čitaoce Lise u rubrici Lepota otkrio nam je kako da sa par trikova vaše lice odmah zablista, ali i savetovao da vreme ne gubimo pokušavajući šminkom da prikrijemo nedostatke, već da istaknemo ono najlepše na našem licu.

Redovna vežba je najbolji čuvalj zdravlja, ali je za hronične bolesnike ovakav vid rekreacije često problem, o tome kako vežbati dozirno i bez rizika u određenim godinama, razgovorali smo sa profesorom doktorom Sergejem M. Ostojićem. 

U ovom broju Lise otputovali smo u najstariju republiku na svetu, bajkoviti San Marino.

Za vas smo u ovom broju spremili i mnogima omiljeni dodatak, "Moj lični kuvar".

Otkrivamo za vas sve o popularnoj temi orošavanja intimne regije. Kakav je tretman u pitanju i zašto je dobar za zdravlje, objasnili su nam stručnjaci koji ga sprovode dugi niz godina.

Naš astrolog vam u ovom broju otkriva kako će se znakovi zodijaka ovog proleća osećati kada je u pitanju ljubav koja neumitno dolazi sa ovim godišnjim dobom, bilo da samo razmišljamo ili hrlimo ka njoj.

Iz rubrike Recepti izdvojili smo za vas ukusne recepte za koje će svaka domaćica dobiti pregršt pohvala, ukusno, sočno i drugačije.