U sredu, 25. februara 2015. godine  u Beogradu je bio upriličen događaj svetskog ranga- svečano otvaranje izložbe radova poznatog fotografa Dušana Reljina u organizaciji magazina ELLE. Time je i najavljen početak rada projekta kulturne odgovornosti ArtELLE, koji ima za cilj podršku i promociju umetnosti.

Ova prestižna manifestacija je okupila veliki broj uglednih zvanica iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva kao što su Jelena Đoković, Irena Mišović, Bata Spasojević, Jelena Ivanović, Bata Spasojević i mnogi drugi. Specijalna gošća događaja bila je Crystal Renn, svetski poznati top model koja iza sebe ima saradnju sa eminentnim modnim kućama.

Izložbu pod nazivom Melting Pot čini dvanaest kolaža koje su umetnici iz Norveške uradili na osnovu Reljinovih fotografija slikanih za decembarski, premium broj magazina ELLE. Centralno delo izložbe je kolaž sa likom Marine Abramovič u veličini od trideset metara.

Izložba predstavlja ELLE-ov poklon Srbiji, povodom 10 godina postojanja magazina na domaćem tržištu i biće otvorena za javnost od 26. februara do 1. marta 2015. od 12 – 20 časova, a ulaz je slobodan.

Podaci o izložbi:

Lokacija: Galerija Štab, Crnogorska 10, Beograd

Vreme postavke: 26.02 – 01.03.2015

Radno vreme od 12 – 20 h

Dušan Reljin je sarađivao sa najvećim imenima iz mode i kulture današnjice kao što su Marina Abramobič, Adriana Lima, Karolina Kourkova, Kate Moss, Laetitia Casta. Radio je kampanje za Gucci, YSL, Victoria's secret, Nike, Paul and Joe, Sony. 

Crystal Renn je sarađivala sa najeminentnijim modnim kućama kao što su: Chanel, Dolce & Gabbana, Zac Posen, Jimmy Choo, Dsquared2, H&M i mnogi drugi.

LepaiSrecna Poznati fotograf Dušan Reljin u saradnji sa magazinom Elle predstavio je svoje divne radove i pritom okupio veliki broj posetilaca...