Prehladili ste se, a uveče imate sastanak, i ne izgledate kako biste želeli. Međutim, šminka vam može biti najbolji saveznik ukoliko želite da prikrijete nadute kapke, crvenilo oko nosa i očiju, te pomoću nekoliko trikova obrište umor s lica. Na koji način to da uradite, te pomoću kojih preparata otkriva vam naša bjuti urednica.

Na našem nagradnom konkursu za Dan zaljubljenih, učestvovalo je mnogo čitalaca koji su sa nama podelili drage im romantične stihove i poruke, saznajte koje smo izbarali kao pobedničke.

Urednica i voditeljka emisje RTS-a Srbija na vezi - zdravlje dr Ivana Božović, uspešno je spojila dve profesije, a u novoj Lisi otkriva našim čitaocima zašto je razgovor bolji od sedativa, zašto treba investirati u znanje i koji su joj to novi ciljevi.

Majstori poslastičarskog zanata vam otkrivaju kako izgleda život među tortama, kolačima i slatkišima svih vrsta i zašto ovaj posao ne bi menjali ni za šta na svetu.

U novom broju za vas smo pripemili i poseban dodatak o zdravlju koji vam između ostalog otkriva koji je to čudesni čuvar zdravog srca i zašto baš sada morate saznati šta je to homocistein.

Pop pevačica Ana Stanić vraća se na muzičku scenu posle šest godina pauze i otkriva nam kako je to čitav njen svet počeo da se vrti oko deteta,  te zašto se na  scenu ipak vraća puna elena.

Pročitajte još i šta vam donosi kineski horoskop u godini pred nama, koji su to provereni recepti za sočne šnicle, zašto je pončno ponovo u modi ove sezone i još mnogo drugih interesantnih tema.