Održati organizam zdravim i vitalnim nije lako ni u 21. veku, uprkos velikom napretku medicinskih i tehnoloških nauka. A kada moderne metode ne mogu pomoći, tu su one proverene alternativne, koje pomažu kada nauka zakaže. U našem posebnom dodatku saznajte šta se sve to može lečiti, ali i sprečiti alternativnom medicinom.

Kada je u pitanju zdravlje, za vas smo izdvojili i temu o vitaminima, ali iz drugog ugla. Svi znamo koliko su vitamini važni, ali baš kao i njihov nedostatak, i svako preterivanje ili nepravilan unos takođe mogu biti štetni po zdravlje. 

Zavirili smo u svakodnevicu voditeljke Aleksandre Simić, našeg ovonedeljnog lica s naslovnice. Ova šarmantna urednica i voditeljka emisije Za Beograd priča o temama koje nas žuljaju, otkriva šta je za nju sreća i gde je dospela prateći znakove pored puta.

Ove sezone naglasak je na struku, a naša modna urednica savetuje vam na koje sve efektne načine možete da ga istaknete.

Rubrika životnih priča opisuje vam nesvakidašnje venčanje jednog beogradskog para.

Ove nedelje kuvamo jela na kašiku. Za hladne dane, posle obilnih prazničnih i slavskih oborka, prijaće vam ukusne i zdrave čorbice.

Dan zaljubljenih je pred vratima, a Lisa je za vas pripremila romantične nagrade, ukoliko učestvujete u našem konkursu i podelite s nama ljubavnu poruku koja za vas znači romantiku u najlepšem vidu.

U rubrici posvećenoj putovanjima preporučujemo vam neke od najboljih banja u Srbiji. Saznajte koje banje pomažu kod reumatskih, probavnih ili ginekoloških problema, ali i u relaksaciji i opuštanju, prateći svetske trendove poput tretmana medom i čokoladom i fantastične ajruvedske masaže.