Povod za  veliku priču o novoj ljubavi Merjem Uzerlisu fotografije i scena koju su paparci zabeležili, a akteri su popularni glumci iz serije „Sulejman Veličanstveni“ – Merjem Uzerli i Ozan Guven.

Šta se zapravo dogodilo?

Po onome što je objavljeno u "Hurijetu", paparaci su postavili zasedu ispred kuće komičara i reditelja Džema Jilmaza, inače bivšeg verenika jedne druge  velike zvezde – Džansu Dere. Naime, nakon razvoda sa Ahu Jagtu, koja je nekada bila bliska prijateljica njegove verenica, Džem se bacio u ljubavne avanture, pa su kroz njegovu kuću prodefilovale mnoge lepotice, a ovih dana je viđen kako zagrljen šeta sa manekenkom Ajše Hatun Onal. Ništa posebno, reklo bi se. Ali nije tako – Ajše je takođe prijateljica Džansu Dere. E, upravo njih su paparaci vrebali, ali im je ulov bio daleko iznad očekivanog.

Merjem Uzerli se vraća na televizijske ekrane: 700 hiljada evra i sedam uslova pod kojima pristaje da snima

Njihova priča teče ovako: oko jedan sat posle ponoći iz Džemove kuće prvo je izašao Ozan i dobro osmotrio ulicu, a kad je zaključio da u blizini nema nikoga, izašla je i Merjem. Put su nastavili s rukom u ruci, a kad su blicevi sevnuli, panično su se razdvojili. Međutim, po priči paparaca, panika je kratko trajala pa su zagrljeni nastavili do Ozanove kuće. To je, dakle, ono što su paparaci videli, a što je po mnogima, samo delić mozaika.

Tada je na površinu isplivala priča da su Merjem i  Ozan bili u izuzetno dobrim odnosima još na setu, čemu je dodatno doprinelo to što je i Ozan rođen u Nemačkoj i tamo proveo mladost. Kad se Merjem razbolela i kao bez glave pobegla u Berlin, Ozan joj pružao veliku podršku, i porukama i telefonskim razgovorima. Ponovo su se sreli kad je Merjem došla u Istanbul da kolegi Halitu Ergenču uruči nagradu za muškarca godine koju mu je dodelio magazin GQ. Zajedničke fotografije snimljene tom prilikom objavila je na svom Fejsbuk uz komentar „ovog čoveka mnogo volim“.

A onda je u Istanbul došla sa ćerkicom Larom jer u januaru 2015. godine treba da počne snimanje nove serije i mnogi tvrde da je tada njihovo prijateljstvo preraslo u nešto drugo.

Ni Merjem ni Ozan nisu se oglasili povodom ovih napisa, ali je odmah po dolasku u Tursku nestašna glumica izjavila da ju je mama opomenula da se drži dalje od turskih momaka, ali da mama ne treba da brine „jer sam svoje srce okačila o klin“.

Uostalom, glumica ovih dana treba da ode na večeru sa članovima jedne kraljevske porodice sa Srednjeg Istoka, za šta će dobiti 500.000 dolara (novac će, kaže, pokloniti fondaciji koja se stara o dečjem selu), pa će se videte da li će joj pratilac biti Ozan ili neko drugi. Možda Larin tata, biznismen Džan Ateš?

Da li bivši verenik pokušava da se pomiri: Merjem Uzerli dobila dirljiv rođendanski poklon od Džana Ateša