"Dečiji sportski dani" okupili su najmlađe i njihove roditelje, koji su tokom svih dana trajanja manifestacije imali prilike da uče o osnovama sportova koji ih interesuju, razgibavaju se, vežbaju na motoričkom poligonu, ali i učestvuju u zanimljivom „takmičenju u spretnosti“.

Osim toga, zvezde filma Montevideo – Miloš Biković, Predrag Vasić i Nenad Heraković, pevačica Leontina, fudbaleri Crvene zvezde Nikola Antić i Danijel Avramovski, fudbaleri kluba OFK Beograd – Dejan Zarubica, Borko Duronjić i Dejan Dražić, voditelj Dejan Pantelić, samo su neke od brojnih poznatih ličnosti koji su sa najmlađim posetiocima UŠĆE Shopping Centra razmenili svoja sportska iskustva i sa njima se družili.

Svi roditelji koji su želeli mogli su da dovedu svoju decu kako bi se zajedno upoznali sa metodama korektivne gimnastike i otklanjanja problema ravnih tabana kod dece. Osim edukativnog dela gde su fizijatri i fizioterapeuti savetovali roditelje i decu, najmlađi su se zabavili i u trci štafeta, trci u džakovima, vežbama sa padobranom, kao i baratanjem rekvizitima – loptama, čunjevima, palicama i gumama.

Kako su se mališani i njihovi roditelji proveli u ovim zanimljivim takmičenjima, pogledajte u galeriji slika.

LepaiSrecna Tokom manifestacije "Dečiji sportski dani", mališani su uživali u razmeni sportskih iskustava sa omiljenim sportistima, kao i u bogatom programu.