Da je Anđelina Džoli izgledala prelepo na dan svog venčanja 23. avgusta 2014. godine potvrdile su fotografije koje su izašle u magazinu People nedugo nakon što je održana tajna ceremonija. Međutim, ono o čemu se najviše govori su lični detalji iscrtani na njenoj venčanici koju je po narudžbini kreirao Atelje Versaće.

Bračni par Pit-Džoli odavno je najavio da će u organizaciji svečanosti učestvovati i njihova deca, a kako su to zamislili postalo je jasno odmah nakon objave dugoočekivanih fotografija.

O fotografijama sa venčanja Anđeline i Breda pročitajte ovde.

Naime, svileni veo sa izvezenim crtežima zaista jesu kreirali Medoks (13), Paks (11), Zahara (9), Vivijen (6), Šajlo (8) i Noks (6), i uradili su to uz pomoć glavnog krojača Ateljea Versaće, Luiđija Mesija.

- Luiđi je kao član porodice i niko drugi ne bi mogao da kreira ovu haljinu. On poznaje i voli našu decu, tako da su se sjajno zabavili sastavljajući je zajedno - rekla je Endži u intervjuu za People.

Svaka unikatna ilustracija predstavlja posebnu porodičnu uspomenu, a sada vidimo i značaj svakog od crteža.

Mnoštvo cvetova koje je najverovatnije iscrtala Zahara, bezbroj nestvarnih likova očigledno inspirisanih filmom "Monsters" i jedna zbunjena zebra krase veo lepe oskarovke, a jedna ilustracija predstavlja i čudan izraz Buttock Fattock za koji niko nije siguran šta znači. Sigurni smo da se radi o smicalici preslatkih blizanaca Noksa i Vivijen.

Između ostalog tu se nalaze i dva porodična portreta sa ispisanom rečju "tata", kao i bicikli, avioni i zvezdice koji verovatno ovu porodicu podsećaju na njihova brojna putovanja.

Pročitajte više o prvoj fotografiji koju je Anđelina objavila nakon venčanja.

Par koji širom sveta oslovljavaju sa Branđelina stao je na ludi kamen na maloj ceremoniji u porodičnom zamku Miraval na jugu Francuske. Glumicu su do oltara ispratili njeni stariji sinovi, dok su Zahara i Vivijen bacale latice a Šajlo i Noks čuvali burme slavnog para.