Mlada lepotica iz istanbulskih visokih krugova koja je u žižu medija dospela kao devojka neodoljivog Buraka Ozčivita, Bali-bega iz istorijskog spektakla „Sulejman Veličanstveni”, nakon definitivnog raskida sa Burakom bacila se u potragu za novim dečkom.

Ali nije otišla daleko od seta „Sulejmana”. Paparaci su je najpre u letovalištu Češme često viđali sa Enginom Ozturkom koji u toj seriji igra princa Selima, Sulejmanovog i Hureminog sina, a potom se na sceni pojavio mlađi princ, odnosno Aras Bulut Ijnemli koji tumači nesrećnog Bajazita. I ovaj mladi gumac suvereno se kreće stazom uspeha, jer nakon serije „Kako vreme prolazi”, u kojoj je igrao buntovnog Meta, ne prestaje da snima i u svakoj ulozi sve je bolji.

Paparaci su par snimili 23. jula 2014. godine u jednom restoranu na obali Egeja, a da bi pokazala da je njihov odnos više od prijateljstva, „divlja Džejlan”, kako su je nazvali, uzela je cigaretu iz Arasove ruke i ugasila je, što je, sudeći po reakciji, za turske pojmove nezamisliv gest.

Time je, tvrde mediji, pokazala ko je gazda u vezi. Da posle ne bude kao sa Burakom te i Aras krene da radi po svom. Pa sad, ako momak to proguta, može se preći na sledeći korak, zlobno komentarišu. U to vreme, uočeno je, i Burak je bio u istom letovalištu, ali im se putevi nikad nisu ukrstili.

M. R.