Popularni turski glumac Kenan Imirzalioglu, koga upravo gledamo kao neustrašivog Mahira u seriji „Karadaji“, letovanje je započeo sa prošlogodišnjom devojkom, manekenkom Kubrom Kučuk. Međutim, stvari se nisu odvijale kako treba, pa je Kenan petnaestak godina mlađu Kubru jednostavno otpremio sa jahte, a onda digao sidro i nestao.

Ipak, paparaci su ga pronašli na plaži blizu Marmarisa i to u društvu jedne druge dame. Reč je o Berak Tuzunatač. Ona je u „Ezelu” igrala Bade – devojku koja je opasno uzdrmala mesto koje je u životu glavnog junaka pripadalo Ejšan.

Berak je imala i važnu ulogu u „Sulejmanu Veličanstvenom”, tumačila je Barbarosinu kćerku Mihrunisu, veliku ljubav princa Mustafe, koja je počinila samoubistvo nakon što su Mustafu ubili.

Paparaci su novopečeni par otkrili 20. jula 2014. godine na jednoj usamljenoj plaži i odmah njihovu vezu proglasili za ljubav godine.

A da li će to zaista biti ljubav godine, ili tek usputni provod glumcu koji planira da i u Bodrumu otvori nekoliko butik hotela, videće se uskoro, kad se svako vrati svojim obavezama.