Fanovi turske glumice Džansu Dere konačno su odahnuli: njihova ljubimica se vraća na male ekrane i u Istanbul više neće svraćati samo da bi promenila garderobu između dva putovanja.

Nakon lika intrigantne robinje Firuze u „Sulejmanu Veličanstvenom“ Džansu nije htela da prihvati nijednu poslovnu ponudu, pošto, kako je objasnila, nijedan od tih likova u njoj nije probudio strast neophodnu da bi ga što uverljivije odigrala. Umesto toga rešila je da sebi ispuni davanašnju želju i obiđe svet.

No, priča o strasnoj ljubavi u senci velikog svetskog rata izgleda da joj je bila dovoljno interesantna da potpiše ugovor za seriju u kojoj će joj partner biti Murat Jildirim.

Dane do početka snimanja Džansu provodi u Bodrumu sa Burčin Terzioglu, donedavno Muratovom suprugom. Prijateljstvo između dve glumice rodilo se na setu „Ezela“ i traje do danas, pa mnogi novinari zaključuju kako je ovih dana Džansu zapravo u mirovnoj misiji i da pokušava da inicira pomirenje svojih prijatelja. Takođe, sve glasnije se čuje da razlog razvoda poznatog para nije Muratovo neverstvo, nego neslaganje po pitanju proširenja porodice.

Navodno, glumac želi decu odmah, ali njegova supruga u ovom trenutku nije spremna na prekid karijere.

M. R.