Najzgodniji par godine, Burak Ozčivit, Bali-beg iz „Sulejmana Veličanstvenog“, i Fahrije Evdžen, Nedžla Tekin iz serije „Kad lišće pada“, ljubav rođenu na setu „Grmuše“ nastavljaju  na letovanju u Marmarisu.

Iako uporno odbijaju da, kako kažu, „s nogu“ novinarima odgovre na pitanje o svom emotivnom odnosu, mladi i zgodni glumački par Burak Ozčivit, neodoljivi Bali-beg, i Fahrije Evdžen s kojom je ispričao divnu ljubavnu priču u seriji „Grmuša“, rađenoj po romanu čuvenog turskog klasika Rešata Nurija Guntekina, i dalje su u fokusu javnosti. Tako su revnosni paparaci otkrili da su zajedno otputovali na odmor u Marmaris, što su 7. jula objavili svi turski mediji. Javnost ih naprosto obožava, i već su u raznim anketama proglašeni za najlepši, najbolji, najharizmatičniji par godine.

Paralelno sa njihovom vezom mediji se bave i Burakovom bivšom verenicom Džejlan Čapa. I ona ima novog dečka, a i on stiže sa seta „Sulejmana Veličanstvenog“. Reč je o Enginu Ozturku. On u seriji igra odraslog princa Selima, koji će kasnije naslediti presto i postati Selim II, poznat pod nadimkom Plavi Selim. Njega naši gledaoci znaju  kao razmaženog bogataškog sina Selima Jašarana iz serije „Izgubljena čast“. 

Par je takođe zajedno na odmoru, ali oni su odabrali mondenski Bodrum, a upućeni tvrde da su se upoznali na svadbi Pelin Karahan, koja igra Hureminu kćerku Mihrimah, te da je  tome kumovala  Merve Bolugur, inače Burakova velika prijateljica.  

Pa neki zaključuju da joj je novog dečka „namestio“ Burak lično, kako bi se situacija što pre smirila. S druge strane postoje i oni koji tvrde da lepa Džejlan ovom vezom hoće da bivšeg dečka učini ljubomornim.

No, po pitanju bivše ljubavi Burak je izričit: „Gotovo  je“. Kako će dalje teći njegova priča sa Fahrije  ne zna se, ali se zna da je promenio producentsku kuću. Iz TIMS-a Timura Savdžija, u kojoj se proslavio kao Bali-beg u „Sulejmanu Veličanstvenom“,  prešao je u konkurentski „Ay Yapim“ Kerema Čataja, pa se uveliko piše da će se u novoj sezoni priključiti Kenanu Imirzaliogluu i Berguzar Korel u seriji „Karadaji“. A tokom leta vredni momak snima film u sopstvenoj produkciji, po priči koju je sam napisao. 

M. R.