Neodoljivi Burak Ozčivit je u maju 2014. godine raskinuo trogodišnju vezu sa Džejlan Čapa, pripadnicom istanbulskog visokog društva. Mediji su nagađali da je razlog njena preterana ljubomora i žestoka reakcija na vest da je njen dragi ulogu u prvom filmu koji sam producira ponudio novoizabranoj mis Turske Amine Gulše. Više o tome pročitajte ovde.

Sad se ispostavilo, piše turski list „Guneš“, da su se ostvarili njeni prošlogodišnji strahovi. Burak se, naime, na setu „Grmuše“ zaljubio u lepu partnerku Fahrije Evdžen, koju naši gledaoci znaju kao Nedžlu Tekin iz serijala „Kad lišće pada“. Zbog toga je i odustao od venčanja sa Džejlan. 

Burak je, inače, izuzetno popularan pa je nedavno morao da se od navale obožavateljki sakrije čak i u kuhinju svog restorana.

Od veze sa Fahrije se, pišu dalje turski mediji, uzdržavao od veze u strahu od velikog skandala. A onda je ljubav pobedila i sada se zna da su zajedno već pet meseci.  Farije je tokom snimanja serije pokazala i da fantastično peva, pa je ovih dana u studiju snimila pesmu „Benim Gözüm Sende”, (imam te na oku), a sa Burak će zaigrati i u njegovom novom filmu.