“Jedini osećaj u ovom trenutku mi je sreća. Tek sutra kad se budem probudio, pogledao snimak i sumirao utiske, shvatiću da se ovaj naš trud zaista isplatio,” reči su glumca Ivana Mihailovića koji je  sa svojom partnerkom Marijom Martinović pobedio u finalu šou programa "Ples sa zvezdama" održanom 16. juna 2014. godine.

Nagradu od 25.000 evra Ivan je prosledio fondaciji "Podrži život", koju vodi Sergej Trifunović.

Na pitanje da li su očekivali pobedu Ivan je odgovorio da je oni nisu očekivali već priželjkivali. “Ovo je dokaz kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to ti se na kraju zaista i dogodi. Mnogo smo truda i ljubavi uložili u celu ovu stvar, mnogo smo radili, verovali, i to se zaista na kraju i isplatilo.”.

S obzirom na to da mu ovih dana prestaju probe u pozorištu, šou se završio,  tako da će nardni period provesti na zasluženom odmoru.

“Mislim da će mi narednih dana nastati period depresije. Pošto mi i plesne i pozorišne probe prestaju, verovatno ću otići na neko putovanje i naredni period iskoristiti da sebi priuštim što veći  odmor.

Istakao je da mora da se zahvali Tanji Petrović i Marku jer su njemu i Mariji u poslednjoj fazi takmičenja uneli veliku količinu pozitivne energije, sportske energije, što su oni na neki način inplementirali i uneli u svoj finalni ples.

“Svi su zaslužni za našu pobedu, cela ekipa, prijatelji, ljudi koji su radili sa nama na ovom projektu, takođe da nije bilo velike podrške Vanese Šokčić i njenih motivacionih poruka, ne bismo došli gde smo došli - do pobede.”

Marija je izjavila da je presrećna i veoma ponosna na pobedu. "Mnogo smo radili, trudili smo se, ne mogu reći da nismo želeli pobedu, jer nam je ona u glavi bila konstantno krajnji cilj,” rekla je Marija.