Ova dama ne zna za granice kad je reč o pozorištu i glumi! Ne samo da je Odra Mekdonald osvojila šestu nagradu "Toni", već je postavila još jedan rekord: ona je prva kojoj je pošlo za rukom da osvoji prestižno brodvejsko priznanje u četiri različite glumačke kategorije: za glavnu i specijalnu ulogu, kao i za nastupe u drami i u mjuziklu.

Dodeli nagrada 8. juna 2014. godine prisustvovale su mnoge čuvene zvezde: Orlando Blum, Danijel Redklif, Sting, Itan Hok, Lusi Li, Emi Rosum...

U ulozi domaćina našao se slavni glumac Hju Džekman koji je svojim humorom, ali i performansom zabavio goste, a bio je i jedna od najzapaženijih zvezda na crvenom tepihu te večeri.

Najveći broj nagrada poneli su predstave “Suvo grožđe na suncu”, “Vodič jednog džentlemena za ljubav i ubistvo”, “Hedvig i besni patrljak”. 

Nasmejane glumice, sjajne toalete i odlična atmosfera obeležili su ovaj događaj, a mi vam u galeriji slika donosimo dašak Brodveja...

LepaiSrecna Ona peva, ona glumi, ona dobija nagrade... i dobija ih stalno! Odra Mekdonalds osvojila je šesto po redu priznanje "Toni" i time postavila novi rekord.