Pod sloganom „Jedan Story, a dve naslovne strane”, od 6. juna 2014. godine pred čitaocima su dve ekskluzivne naslovnice. Na jednoj je Nina Janković sa suprugom, a na drugoj Branka Nevistić sa svojim izabranikom, dok je sadržaj magazina u oba slučaja ostao identičan.

S obzirom na to da je magazin Story svojim čitaocima obezbedio ekskluzive sa dva venčanja koja su obeležila nedelju koja je za nama, odlučili smo da pomerimo granice i ponudimo dve naslovnice, što nijedan celebrity glossy nedeljnik ranije nije radio. 

Godinu i po dana nakon što je započela zajednički život sa svojim izabranikom, biznismenom Branislavom Grujićem, voditeljka Branka Nevistić izgovorila je sudbonosno da na intimnoj ceremoniji sklapanja građanskog braka upriličenoj 28. maja u Slankamenu.

"Ovo je bio važan dan za mene i htela sam da imam divnu, najlepšu haljinu. Kreacija Elija Saba ispunila je sva moja očekivanja. Posle venčanja presvukla sam se u veselu Chanelovu haljinu. Svakako da sam učestvovala u izboru suprugovog odela jer mi imamo slične ukuse, tako da je sve bilo više nego lako " rekla je Branka za novi Story, a na pitanje da li je sa suprugom upriličila i versku ceremoniju sklapanja braka, odgovorila je: 

"Crkveno venčanje planirano je i organizovano u Veneciji, u poznatoj pravoslavnoj crkvi San Giorgio dei Greci. Dragi prijatelji i porodica prate nas na tom putovanju kako bi s nama podelili ove divne trenutke. U Hotelu Cipriani u Veneciji upriličićemo proslavu i verujem da će se ponoviti predivna atmosfera iz Slankamena.

Story: Smeta li vam što je u pojedinim tekstovima o vašoj udaji u prvi plan stavljeno materijalno stanje vašeg supruga?

"Ne! Svako razmišlja na svoj način, tako da i oni kojima je to najvažnije, pokazuju kako gledaju na život, ljubav i ljude. Naravno, bilo bi mnogo lepše, korisnije i zdravije kada bi osobe koje se time bave razmišljale pozitivno, a ne zlobno. Međutim, takve kvalifikacije uvek se vraćaju kao bumerang onima koji ih plasiraju. Branislav i ja jesmo bogati ljudi ", snažno se volimo i svi ovi dani su za nas kao bajka.

Iako su mnogi rekli da bračna ljubav stvara čovečanstvo, Sibil Šepard je jednom istakla kako je dom mesto u kom muž pravi predstavu, ali žena za nju piše tekst. S ovim rečima slažu se uspešna mlada glumica Nina Janković i njen izabranik Mateja Dičić koji su u subotu, poslednjeg dana maja, nakon četiri godine zabavljanja jedno drugom izgovorili sudbonosno da.

"Uspavala sam se! Sve je bilo potpuno čudno, ne umem to da objasnim. Ne mogu da se setim baš svih detalja dok ne vidim snimke i fotografije. Verujem da je sve to zbog uzbuđenja, ali najvažnije je da nije bilo nervoze",  rekla je Nina u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story i između ostalog dodala:

"Tokom venčanja u crkvi tiho sam pitala sveštenika: Kada ja njega treba da nagazim, a on mi je u šali odgovorio: Ceo život! Naravno, kasnije nam je poručio kako to ne treba da radimo, već da se volimo pa smo taj deo preskočili. " 

Nastavke oba intervjua pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 6. juna.