Publika i mnoge zvanice iz javnog života će u sklopu modnog događaja sezone u regionu imati priliku da vide aktuelnu kolekciju za proleće/leto 2014. kojom kultna dizajnerka ukazuje na globalne klimatske promene.

Naziv revije Sve je povezano (Everything is connected) je glavna poruka “Climate Revolution” inicijative, koju je pokrenula Vivijen Vestvud, kao veliki pobornik ekološke svesti. U toku večeri biće prezentovano oko 80 ženskih i muških modela, a poseban akcenat u kolekciji je stavljen na pletene odevne kombinacije od finog prediva toplih boja.

Većina odevnih komada u sebi sadrži reciklirana stakla od naočara, izrezana u posebnim oblicima i motivima. Za ovu prilku su angažovane manekenke iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske, a izgrađena je posebna konstrukcija ispred Starog grada u kojoj će se održati revija. Za potrebe organizacije revije doputovaće ceo kreativni tim iz Londona, a dizajnirane su posebne pozivnice u duhu glavne poruke kolekcije.

Nakon prošlogodišnje uspešne revije Roberta Kavalija, ovom revijom se upotpunjuje turistička ponuda i nastavlja se sa promocijom Crne Gore kao jedne od najprestižnijih svetskih turističkih destinacija.