Akciji pomoći stanovništvu ugroženom poplavama koje su pogodile našu zemlju pridružuje se i pozorište “Boško Buha”, ne bi li deci iz ugroženih područja bila pružena podrška i uteha i kako bi im se stavilo do znanja da nisu zaboravljeni. Podrška će ovim mališanima biti pružena kroz aktivnosti koje će im skrenuti misli s aktuelnih, traumatičnih događaja koji su ih zadesili.

Najlepše predstave za decu igraće se u beogradskim prihvatilištima, u kojima se trenutno nalazi više hiljada porodica. Bajku “Snežana i sedam patuljaka” će deci ispričati Borka Tomović, Viktor Savić, Andrijana Oliverić i Boba Latinović, dok će “Mačora u čizmama” izvesti Goran Jevtić, Vladan Dujović, Nenad Nenadović i Miloš Vlalukin. U duhovitoj priči o vešticama uživaće zahvaljujući izvođenju  Katarine Marković, Bojane Ordinačev, Nemanje Oliverića i Sandre Tomić, priču “U strahu su velike oči velike oči” čuće od Aleksandra Radojčića, Maje Lukić, Nevene Ristić i Uroša Jovčića, dok će “Pipi Dugu Čarapu” izvesti Zorica Jovanović uz pomoć mađioničara Tomislava Magija.

“Nadamo se da ćemo pomoći deci i njihovim roditeljima i učiniti teške dane koji su iza njih i koji ih očekuju bar malo podnošljivijima”, kažu iz “Boška Buhe” i napominju  svojoj publici i svim građanima dobre volje da pomoć namenjenu bebama i maloj deci mogu dostaviti u ovo pozorište, na adresi Trg Republike 3.