Kako nedelje odmiču, emisije humanitarnog šoua “ Ples sa zvezdama” sve su uzbudljivije.

U duelu održanom 14. aprila 2014. godine našli su se Tamara i Mirko i Nikolija i Ignjat. Kako je žiri jednako glasao, odlučujući glas dala je predsednica žirija Marija Prelević i presudila u korist Nikolije i Ignjata.

Tamara je i dalje imala osmeh na licu bez obzira na ispadanje i dodala da je odlično podnela i da joj je bilo zadovoljstvo što je učestvovala u emisiji.

“ Definitvno sam bogatiji čovek, što zbog plesa što zbog dragih ljudi koje sam upoznala”, dodala je lepa manekenka. 

Manekenka kaže da je predosećala ovakav ishod jer joj je dan počeo infuzujim, a bila je skrhana od svih proba. Međutim da to nije važno jer je neko hiljadu evra i da se zbog toga oseća divno.

Tamara i Mirko su iznos od hiljadu evra poklonili Novaković Nađi kojoj je hitno potrebna transplatacija koštane srži. 

Manekenka nije jedina koja se bori sa povredama, jer je i reper Niggor objasnio da uprkos povredama i injekcijama koje primio zbog povreda zadovoljan nastupom.

Bez obzira na povrede i teškoće koje takmičari prolaze u ovom šou, žiri je ove nedelje pohvalio Lenu i njenog partnera uz komentar da ako ovako  nastave, mogu lako doći do pobedničkog trona, osim Lene pohvale je dobio i Milan koji je muški podneo štiklu svoje partnerke u leđa.

Jedna od duelista, Nikolija Jovanović, izjavila da za nju ovo nije ništa novo jer se već jednom našla u baražu i ne zamera žiriju na ocenama, ali da se slaže sa njima da je vrlo razmažena.

Fenomenalne nastupe plesnih parova pogledajte u galeriji.

Kako su prošle nedelje plesali takmičati pogledajte ovde.

LepaiSrecna Nakon sabiranja glasova publike i žirija, šou su napustili Tamara Paunović i Mirko Knežević, a 11 parova nastavlja da se bori za glavnu nagradu…