Dom omladine Beograda u saradnji sa internet portalom Jazzin.rs u okviru besplatnih obrazovnih programa za mlade pokreće novu radionicu. Reč je o besplatnoj radionici muzičkog novinarstva pod nazivom "Pisanje sa stavom".

Radionicu će voditi glavni i odgovorni urednik portala Jazzin.rs, Nikola Marković. Glavna tema radionice biće muzičko novinarstvo u štampanim i web medijima, a biće podeljena na nekoliko oblasti: pisanje vesti, recenzija muzičkih albuma, koncertnih izveštaja, vođenje intervjua. Polaznici će imati priliku i da razgovaraju sa specijalnim gostima radionice, muzičkim novinarima i urednicima.

"Pisanje sa stavom" namenjeno je mladima uzrasta od 15 do 30 godina, a održaće se od 30. aprila do 4. maja 2014. godine, sa ukupno pet termina. Časovi će se održavati svakog dana od 12 do 16 časova, a učešće je potpuno besplatno.

Prijave za učešće u ovoj radionici mogu se poslati do 18. aprila na mejl radionice@domomladine.org, uz lične podatke i motivaciono pismo, a broj učesnika ograničen je na 14 polaznika.