Milan Popović moći će dva puta mesečno da viđa sina tako da on ostaje s majkom. Osim toga, Milan će plaćati alimentaciju od dve hiljade evra mesečno, piše Story.rs 26. marta 2014. godine.

Na sudu u Zagrebu doneta je odluka suda u korist pevačice Severine Vučković o starateljstvu nad sinom Aleksandrom Popovićem, kojeg je dobila iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem

Na pitanje Milanovom advokatu hoće li se žaliti na odluku, Ljubo Pavasović je rekao:

“Nećemo se žaliti, bitna je dobrobit deteta”.

Advokat Jadranka Sloković koja je u slučaju zastupala Severinu, izjavila je:

“ Zadovoljni smo s prvim delom presude da dete ostaje kod majke, to smo i tražili. Ali dete može ići i izvan Hrvatske na druženje s ocem što po nama nije dobro jer ne može biti bez majke po nekoliko dana”.

Na pitanje jesu li zadovoljni visinom naknade, rekla je: 

"To je premalo, na to ćemo se žaliti. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe deteta, nego se radi o tome da otac i dete moraju deliti finansijsku sudbinu, a obzirom da su Popovićeve finansije jake smatramo da i naknada treba biti veća".

Dodala je kako je još iz sudnice poslala Severini SMS poruku otkrila joj kakva je presuda, dodajući da je pevačica rekla da je zadovoljna prvim delom, a na drugi će se žaliti. Advokat regionalne pop pevačice nije otkrila razlog zbog kojeg se Vučkovićeva nije pojavila na sudu, ali veruje se da je sprečena zbog nedavne operacije kolena.

Izvor: Story