Srpska Nova godina proslavlja se 13. januara i po svemu je - srpska, našaliće se hroničari lepih praznika. Rođena iz inata, opozicionarskog duha, slavljena je i javno i krišom. Zovu je Stara, Julijanska, Pravoslavna Nova godina, ali najčešće jednostavno - Srpska.

Na dan 13. januara proslavlja se i značajan verski praznik - Mali Božić. Zbog svega toga, Srpska Nova godina se danas sve češće dočekuje kod kuće, uz meze, u društvu prijatelja i bez velike pompe.

Međutim, svi požele da upute najlepše želje bliskim ljudima s kojima nisu u prilici da provedu ove lepe trenutke. Zato vam poklanjamo kolekciju prelepih čestitki koje je dizajnirala art direktorka magazina "Lepa&Srećna" Zorica Obradović.

Poruke smo birali tako da možete da ih pošaljete s radošću i ponosom - ne pozivaju na podele, ne bude gordost ni oholost, ali podsećaju na zajedništvo i identitet i izražavaju najlepše želje. U to ime, odabrali smo i divan ćirilični font, iako su naš magazin, vebsajt kao i logotip na - latinici. Znamo da ćete nas razumeti i to odobriti. Inspiraciju pronađite u našoj galeriji.

Srećna vam srpska Nova godina! 

LepaiSrecna Na dan 13. januara proslavljaju se Srpska Nova godina i Mali Božić, a svi požele da upute najlepše želje bliskim ljudima!