U Maloj Ivanči koja se nalazi 30 km od Beograda se daje na korišćenje zemljište kao i kuća ljubiteljima prirode koji bi se bavili organskom poljoprivredom.

Miloš Vukčević je ovaj oglas objavio u jednoj grupi na Fejsbuku, navodeći šta sve daje i uz koje uslove.

"U zaseoku sela Mala Ivanča naša porodica daje na korišćenje 3 hektara plodne zemlje u mestu, sa kućom (kupatilo, struja, voda, tv, tel.) alatom, štalom za stoku, kokošinjcem, košnicama... Na imanju se pored zemlje (jedan deo pripremljen za baštu) nalazi majdan, potok i bagremova šuma i dosta stabala oraha", opisuje Vukčević detaljnije u oglasu.

PROČITAJTE JOŠ: MAJKA JAČA OD KARCINOMA: Beograđanka iznela trudnoću i rodila zdrave blizance uprkos raku materice

On dalje navodi da želi da sarađuje sa "ok pozitivnim, poštenim i normalnim ljudima koji vole prirodu i koji imaju želju da se bave organskom poljoprivredom".

"Jedini uslov je da sve što se proizvede na imanju polovini pripada vlasnicima. Sa naše strane možemo obezbediti plasman svih proizvoda sa farme, dolazak volontera koji bi pomagali u poljo poslovima, dolazak organizovanih grupa ljubitelja prirode i organske hrane. Takođe možemo pomoći u formiranju zasada povrća, formiranju stada i slično, kao i obezbediti određene alate za rad", stoji u oglasu.

Dalje se navodi da je imanje okruženo šumom i da zemlja nikada nije tretirana nikakvim hemijama.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE PRVA OPŠTINA U SRBIJI U KOJOJ JE VRTIĆ BESPLATAN: više od 1000 dece ima besplatan boravak u vrtiću

"Ukoliko vam je želja da se bavite organskom proizvodnjom, volite prirodu i taj način zivota a usput želite da obezbedite stalne i sigurne prihode kontaktirajte nas za detalje ili podelite ovaj post ljudima za koje smatrate da bi bili zainteresovani. Dobrodošli su svi vredni ljudi sa malom prednošću porodice, kao i stranaci (Rusi ili Evropljani)", navodi Vukčević.

Kliknite OVDE da pogledate fotografije!

Izvor: Kurir