Srećni dobitnik Imre Baranji osvojio je prvu nagradu u trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" 2018. godine! Njegova nagrada je dupleks stan u Novom Sadu od 116 kvadrata, a mediji su ispratili uručenje nagrade kao i prvi ulazak srećnog dobitnika u stan!

Imre je za medije rekao je da je njegova supruga poslala dvadesetak koverti sa po 10 fiskalnih računa, ali da niko nije očekivao da bi stan u Novom Sadu mogao da postane baš njihovo vlasništvo. U njemu će živeti njihovi sinovi.

Dobitniku nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Imreu Baranjiju, ključeve novog stana uručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Đorđević je rekao da se Srbija bori protiv sive ekonomije, da je ta borba započeta u Vladi Aleksandra Vučića, ali i da je nastavljena kada je Ana Brnabić preuzela.

"Mogu vam dati obećanje da ćemo još aktivnije i bolje da nastavimo da se borimo protiv svega toga. Korist će imati cela država i svi građani. Pozivam građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri jer sledi drugi krug sa većim nagradnim fondom", rekao je Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ: DOČEKALI PRVU NAGRADU "UZMI RAČUN I POBEDI" U STANU KUPLJENOM NA KREDIT: srećna dobitnica stana Dejana Lukić otkriva kako je predosetila sreću

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da svako može da bude učesnik finansijske konsolidacije i stabilizacije svoje države.

"Dovoljno je samo da uzmemo račune, da se svi zajedno borimo protiv sive ekonomije koja direktno utiče na to da imamo više ili manje obdaništa, škola, bolnica, domova zdravlja, bolje puteve i slično. Od nas samih zavisi hoćemo li imati više para u budžetu i te pare koristiti za onu svrhu koju građani očekuju da imaju", objasnio je Vučević.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite sliku stana na sledećoj strani!

PageBreak

Vlada Srbije je usvojila Pravila za drugi krug novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" u kojem će nagradni fond biti 139.875.730 dinara sa uračunatim PDV-om, a obezbeđen je iz budžeta Srbije i od privrede okupljene u Savezu za fer konkurenciju u NALED-u.

Propozicijama su predviđena četiri javna izvlačenja dobitnika nagrada, a sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

Paralelno sa nagradnom igrom teče i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe - male, srednje i velike.

PROČITAJTE JOŠ: SREĆNI DOBITNIK U NAGRADNOJ IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI": Uroš Protić iz Arilja otkriva kako će novi stan u Beogradu promeniti njegov život (FOTO)

Nakon što je razgledao komforni dupleks, Imre je sa ushićenjem ponovio da je i dalje u neverici, a opremanje stana, kako navodi, ostaviće supruzi i deci.

"Učestvovao sam u mnogim nagradnima igrama, ali ovo mi je prvi put da sam dobio nešto", kazao je presrećni Baranji.

U tom dupleksu koji poseduje veliku terasu sa koje se pruža pogled na Novi Sad, najverovatnije će stanovati Imreova dvojica sinova, a oni će imati priliku da uživaju u prostranom stanu nove gradnje.

Izvor: Kurir.rs/Tanjug