Bože, baci ciglu i budi precizan: Seka Aleksić muku muči, žene je odlično razumeju

Kratka ispovet Seke Aleksić o muškim farmerkama i višku kilograma nasmejala sve na Instagramu...

ATA / M.A.

Seka Aleksić sve više oduševljava pratioce na društvenim mrežama kratkim ispovestima o sitnim svakodnevnim mukama, a naročito onima u vezi s kilažom.

Poznato je da je pevačica godinama isprobavala razne dijete i trudila se da smrša, a sad otkriva i kakav je bio izazov kad je pokušala da obuče Veljkove farmerke. Nadala se da su dovoljno široke.

"Naiđem na sliku širokih farmerki na nekoj prezgodnoj ribi na Instagramu i mislim se: "Joj, sad kad ja obučem farmerke od muža, ima isto ovako da mi stoje!"

"Ja ih obučem, a one do kuka, gore ni makac! Znači, ne da ne mogu da uđem u njih, nego sam trebala da snimam. Ono nije normalno, ljudi... A on ih obukao, zakopčao i još čoveku spadaju! Pa, ko je ovde lud?!", našalila se.

"Mislim se, Bože, baci ciglu i budi precizan! Daj neki malj, da se ovako posred čela opalim!"

Komentari se samo nižu, a lajkova je preko 16 hiljada! "Ti si boginja!", "Možeš i 200 kg da imaš, ti si žena mačka", "Ti si savršenstvo bez mane", "Plačem od smeha"...

Jedan komentar posebno je privukao pažnju:

"Nema ništa lepše ni privlačnije od osobe koja je prihvatila sebe onakvu kakva jeste, pa se još i šali na svoj račun. Vidi se da je ta osoba u skladu sa sobom, za razliku od fejk ljudi."

Pročitajte i koji je zanat završila Seka i pogledajte još njenih slika u galeriji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Seka Aleksić  X/odtrimetra

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!