Seka Aleksić ne krije da je odrasla u velikoj oskudici. Kada je imala šest godina sa roditeljima je izbegla iz Zvornika u  Banju Koviljaču, gde je upisala i školu.

"Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega", rekla je Seka Aleksić i dodala:

"Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam", ispričala je svojevremeno u emisiji "Preživeli" pevačica koja ne krije koliko je vezana za majku Ibrimu koja joj je najveći oslonac i podrška.

Seka na majku može da računa u svakoj situaciji, a zahvaljujući tome što joj maksimalno pomaže oko sinova Jakova i Jovana nikada nije imala dadilju. Pevačica ne krije koliko je majci zahvalna na svemu, pa joj je javno čestitala rođendan.

"Jedina kraljica koju priznajem! Mama, srećan 66. rođendan", napisala je Seka uz fotografiju na kojoj grli majku.

Majka Seke Aleksić
Instagram/Seka Aleksic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna