Suze na koncertu Ilde Šaulić: Šaban uz ćerku u najlepšoj pesmi o samoći

Ilda Šaulić tokom dirljivog "susreta" sa ocem Šabanom na sceni - trodimenzionalni hologram pevača izazvao suze.

Kurir / Video

Pevačica Ilda Šaulić je održala koncert u Beogradu na kome su se pojavila brojne poznate ličnosti.

Više od dva sata Ilda je izvodila najveće hitove, ali trenutak koji je bio poseban za sve je kada je pevačica deo koncerta posvetila svom ocu.

Kraj Ilde se, na sceni, pojavio hologram Šabana Šaulića u tri dimenzije i izazvao je suze na Ildinom licu, ali i na licima svih u publici.

This browser does not support the video element.

Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici  Kurir

Naslednica kralja muzike otpevala je prvu strofu pesme "Ne plači, dušo", nakon čega se na sceni pojavio trodimenzionalni hologram Šabana koji je izveo drugu strofu pesme. 

ATA / Antonio Ahel 

Nakon toga Ilda je otpevala pesmu "Suza", a zatim se kratko obratila publici i izazvala dug aplauz:

"Hvala vam najlepše, hvala vam od srca! Svi su me pitali šta će mi najviše nedostajati na ovom drugom solističkom koncertu i ja sam naravno rekla da je to izostanak mog oca, ali eto bar na ovaj trenutak je on ovde sa mnom i sa vama večeras", rekla je pevačica.

Na koncertu je, naravno, bila i Šabanova udovica, Goca Šaulić, a kako je izgledala ona i drugi gosti, pogledajte u galeriji slika. Pročitajte i šta Ilda kaže o prijateljstvima na estradi.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ilda Saulić počela koncert pesmom “Volim te”  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!