Kraljevsku porodicu iznenadila radosna vest: Britanska princeza je trudna, zna se i kad stiže beba

Divne vesti o trudnoći princeze Beatris!

Profimedia

Princeza Beatris (36) je trudna sa drugim detetom, objavila je Bakingemska palata.

Unuka pokojne kraljice Elizabete i njen suprug Edoardo Mapeli Mozi (40) pripremaju se da dočekaju prinovu početkom sledećeg proleća.

Bračni par već ima trogodišnju ćerku Sijenu, a Mapeli Mozi ima osmogodišnjeg sina Volfija, čije je pravo ime Kristofer Vulf, iz prethodne veze sa arhitekticom Darom Huang.

"Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Beatris i gospodin Edoardo Mapeli Mozi sa velikim zadovoljstvom objavili su da očekuju svoje drugo zajedničko dete početkom proleća. Biće to brat ili sestra za Volfija, starog osam godina, i Sijenu, staru tri godine", stoji u saopštenju kraljevske palate.

"Njegovo veličanstvo kralj je obavešten i obe porodice su oduševljene vešću", dodaje se. Podeljene su dve nove porodične fotografije kako bi se obeležila objava, a jedna prikazuje plavokosu Sijenu s leđa na selu, dok za ruku drži oca i starijeg polubrata.

Na drugoj slici, presrećna Beatris, u crnoj jakni, smeši se kameri dok grli svog supruga. Princeza Beatris i Edoardo Mapeli Mozi upoznali su se na venčanju njene sestre Evgenije.

Ova beba biće 11. u redu za presto, iza starije sestre Sijene i majke Beatris. Beatrisina sestra, princeza Evgenija, nakon rođenja ove bebe pašće na 12. mesto. Beatris i Edo, koji nisu članovi kraljevske porodice, u braku su četiri godine. Venčali su se 2020. godine u Kraljevskoj kapeli u Vindzorskom parku. Pročitajte i zašto je kralj Čarls posebno ponosan na Kejt Midlton.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Trik Kejt Midlton za fotkanje  TikTok/themirandaholder

Tekst: Story.hr/Lepa&Srećna/Jasmina Glišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!