Šta sve ima u bašti kod Dejvida Bekama: Slavni fudbaler pokazao kako gaji krompir

Poznati fudbaler Dejvid Bekam dokazuje da nije samo talentovan sportista, već i sjajan domaćin.

Profimedia

Dejvid Bekam, najzgodniji fudbalski "penzioner" često pokazuje delove svoje svakodnevice, pa je tako otkrio i delić svog seoskog domaćinstva.

Tokom epidemije kovida, mnoge zvezde su počele da se bave baštovanstvom i uzgajanjem sopstvenih svežih i kvalitetnih proizvoda. Među njima su Pamela Anderson, Džulija Roberts, Kortni Koks, Dejvid Bekam i drugi. I dok su neki vremenom odustali, Bekam očigledno ostaje veran svom hobiju, jer pored kokošaka, ima i svoju malu baštu kojom se pohvalio pratiocima.

U video snimku objavljenom na TikToku, Bekam je pokazao svoje leje, a u opisu videa priznao: "Ranije sam se interesovao za motore i kampovanje, ali sada me interesuju kelj i salata, med i cveće za kuću. Ipak, možda ću uskoro morati da krenem na put…"

Čitaoci su impresionirani njegovom posvećenošću baštovanstvu. Njegovi video snimci privlače veliku pažnju i gomilu komentara. Evo šta uzgaja Dejvid:

  • crni luk
  • šljive
  • začinsko bilje i cveće
  • kelj
  • krompir
  • bobičasto voće.

Dejvid je napomenuo da u njegovim lejama ima prilično mnogo krompira koji planira da prži. "Ja više volim slano nego slatko", priznaje Dejvid koji rado posluje po kući i često kuva.

Pratioci su takođe primetili koliko je bašta pedantno negovana mada Bekam priznaje da ponekad tu zalutaju i kokoške koje, takođe, gaji. Pročitajte i šta mu je Viktorija poklonila za Božić - ima veze s njegovim hobijem.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DEJVID BEKAM SPREMA PASTIRSKU PITU  Instagram/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!