Poznate dame na rođendanu Milice Pavlović: Karleuša đuska, dve Dragane u minićima - koja vam je najzgodnija?

Zavirite na rođendan Milice Pavlović - među gošćama je bila Jelena Karleuša, kao i druge poznate dame

ATA / Antonio Ahel

Popularna pevačica Milica Pavlović je proslavila 33. rođendan i tim povodom napravila žurku na koju je pozvala svoje brojne poznate prijatelje.

Jelena Karleuša je privukla sve poglede dugom tirkiznom haljinom koja je, za razliku od njenog scenskog stila, bila bez dubokog dekoltea.

Doduše, tu je bio jedan visoki šlic koji je pevačici omogućio da se lepo izigra.

Dve popularne Lavice u horoskopu su se srdačno zagrlile, a Karleuša je na svom Instagramu napisala:

"Miličin rodjendan je postao tradicija gde se tako izigram i najedem da mi proslava mog za koji dan ni ne pada na pamet".

ATA / Antonio Ahel 

Među zapaženim damama bila je i glumica Dragana Mićalović, koja je došla u bajkovitoj mini haljini sa širokim bretelama. Donji deo je pomalo u stilu krinoline, pa je naglasio njen uzan struk i vitke noge, a imenjakinja Dragana Džajić se takođe pojavila u izazovnoj beloj mini haljini. 

Pogledajte poznate dame u galeriji slika i pročitajte pomoću koje dijete je Milica Pavlović doterala liniju kad je preterala sa 10 godina viška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Rođendanski intervju Milice Pavlović za Kurir  Kurir