Raskid Kejt Midlton i princa Vilijama glavna tema: Sve je bilo gotovo za pola sata

Svi pričaju o raskidu Kejt Midlton i princa Vilijama

Profimedia

Venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama je mnogima izgledalo kao bajka, ali do njega je došlo posle prilično turbulentnog perioda.

U novoj biografiji "Ketrin, princeza od Velsa", Robert Džonson piše o razlogu zbog kojeg su Kejt i Vilijam raskinuli vezu 2007. godine. Prema njegovim navodima, dvoje zaljubljenih su u to vreme postajali vrlo ozbiljan par, a Kejt je čak dobila i pozivnicu da prisustvuje svečanosti povodom prinčeve diplome, u decembru 2006. godine. 

Međutim, Džobson piše: "Ketrin je znala da Vilijam ne žuri sa prosidbom, a ruku na srce ona je bila spremna da čeka dok on ne bude spreman za to. Na kraju krajeva, bili su zaljubljeni, zar ne?"

Profimedia 

Kad je Vilijam neočekivano otkazao njihove planove za doček nove godine, Kejt je znala da nešto nije u redu. Nedugo zatim, princ je pozvao svoju devojku i saopštio joj da raskida s njom. Navodno je dodao da im je "oboma potrebno malo prostora" i da "nađu svoj sopstveni put", kao i da ne može da joj obeća prosidbu.

Razgovor je trajao pola sata. Oboje su "složili da se ne slažu". "Bio je to strašan udarac za Ketrin, kojoj se činilo kao dvostruka izdaja - što je ostavljena i što je Vilijam to uradio preko telefona", piše biograf. 

Nakon rastanka, Vilijam je navodno izašao u jedan noćni kul bu Londonu, a Kejt otputovala sa majkom Kerol u Dablin, a onda i na Ibicu s jednom prijateljicom.

Profimedia 

Kejt je, kao piše u knjizi, odlučila da sakrije bol od čitavog sveta. Međutim, Vilijam se predomislio, pa su se on i Kejt našli na jednoj zabavi pod maskama. Kad je ugledao Kejt, koja se maskirala kao medicinska sestra, uputio se pravo ka njoj. Prvi deo večeri su proveli u intimnim razgovoru, a zatim otišli na plesni podijum, gde su završili u poljupcima."

Nakon pomirenja, Kejt i Vilijam su se verili 2010. godine, a venčali u Vestminsterskoj opatiji 2011. godine, na ceremoniji koju je pratio ceo svet. Pročitaje i kako je Kejt naučila od majke da odnosi sve teškoće.

Pogledajte i više slika Kejt u galeriji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Princ Vilijam i Rouz  TikTok/drjulia8

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna