MARIJA ŠERIFOVIĆ I JOVANA PAJIĆ ZAJEDNO: Da li smo u vezi? Ko zna, kad ostarimo...

Marija Šerifović i Jovana Pajić dale odgovor na pitanje da li su u vezi

Instagram / amigshow

Zajedničko gostovanje Marije Šerifović i Jovane Pajić na TV Pink bilo je povod da se ponovo otvori pitanje o kojem, s vremena na vreme, zabruji čaršija - da li su njih dve u vezi?

Najviše priča je podstaklo njihovo putovanje u Pariz, mada su znale i da se otisnu do Italije i odande iznenada objave snimke na Instagramu.

Sad su glasine još više podstaknute vešću da se Jovana razvela od pevača Saleta Tropika. Međutim, tokom gostovanja u emisiji "AmiG šou", Marija je rekla da joj to posebno smeta.

Antonio Ahel/ATAImages 

"Žena kad je razvedena, onda po njoj može šta hoćete, je l tako?", bila je iznervirana Marija. "Molim vas da se sa tim prekine, neće biti više ko na slavu da mi dođe", kazala je pevačica.

"Što se više pereš, to manje ima poente", dodala je Jovana, a Marija je sve završila šalom: "Ko zna, kad budemo babe oronule jednog dana... da imamo ko da nas okreće."

ATA / Amir Hamzagić 

Podsetimo, Marija je pre nekog vremena upozorila javnost da mnogima služi sa napade i klevete, ali da joj to teško pada i da je i ona "osoba od krvi i mesa".

Pročitajte i kako je našla olakšanje u psihoterapiji, a u galeriji pogledajte još njenih slika.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jedan običan dan Marije Šerifović sa sinom  Instagram/serifovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.