SLAVNA PLAVUŠA IZ "ČUVARA PLAŽE" OBRIJALA GLAVU: Niko je više ne prepoznaje, a razlog je pretužan

Nikol Egert iz serije "Čuvari plaže" obrijala glavu!

Youtube / Baywatch Montages

Nikol Egert, slavna plavuša iz čuvene serije "Čuvari plaže", snimljena je kako obavlja poslove po Los Anđelesu, a mnogi nisu mogli da prepoznaju nekadašnju holivudsku zvezdu.Nikol je odlučila da ne obraća pažnju na paparace, jer je svoju životnu dramu već i sama izložila na društvenim mrežama.

Nikol je odlučila da pred svima obrije glavu i snimila to za Instagram, pokazavši koliko je snage potrebno da se bori sa teškom dijagnozom s kojom se suočila. Njoj je otkriven karcinom dojke u decembru 2023. godine, a zatim je u februaru saznala da je rak otkriven i u limfnim žlezdama.

Glumica kaže da pati od "veoma retkog" tipa karcinoma. Sebe krivi što nije redovno pregledala grudi i kaže da su joj implanti koje je ugradila kad joj je bilo 19 godina otežali da otkrije bilo kakvu anomaliju.

Profimedia 

Problemi su počeli kad se ugojila više od 12 kilograma za tri meseca, a u levoj dojci počela da oseća bol. Posle mamografije i tri biopsije, dokazan je karcinom dojke u drugom stadijumu. Na Instagramu Nikol dobija ogromnu podršku, a uz nju je i ćerka Kigan koja je mami pomogla i da obrije zadnji deo glave.

Profimedia 

"Možda isceljenje ne znači da moramo da promenimo sebe, već da dozvolimo sebi da budemo to što jesmo", napisala je Nikol. Pročitajte i kako se slavna Šenon Doerti sprema za smrt, kako sama kaže, jer je njen karcinom dojke neizlečiv.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO: