MARIJA ŠERIFOVIĆ SA SINOM U SRBIJI: Rodbino, evo kad ćemo da primamo poklone!

Marija Šerifović je odlučila da sa sinom dođe u Srbiju pre Nove godine.

ATA / Antonio Ahel

"Babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji braćo, kumovi, poklone primamo od sutra u 10h", reči su Marije Šerifović koja je objavila na Instagramu da stiže u Srbiju.

Stan je već okićen za Novu godinu, a dominira velika bela jelka ukrašena plavim i srebrnim kuglama.

Najsimpatičniji ukras je balon u obliku velike bele rode koja u zlatnom kljunu nosi zavežljaj sa simboličnim nazivom "Beba". Svi su primetili da je u uglu i traka za trčanje, pa je Marija očigledno rešila da liniju i zdravlje održava na maksimalnom nivou. U Los Anđelesu je redovno izlazila sa bebom.

Instagram / Serifovic 

Ona je prethodno rekla da iz medicinskih razloga nije uspevala da održi trudnoću. Zato se odlučila za surogat materinstvo, a to je uspela i da ostvari u Sjedinjenim državama.

"Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše", napisala je Marija kad je objavila novu pesmu.

Instagram / Serifovic 

"Pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjete sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe", napisala je nedavno Marija na svom Instagram nalogu. Pogledajte i kako je izgledao njen prvi snimak sa sinom. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka  Instagram/serifovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.