VIKTORA SAM UPOZNALA PRE FILIPA: Kako je planula Aleksandrina ljubav sa mladim Živojinovićem

Aleksandra Prijović otkrila kako je počela njena ljubav sa Filipom Živojinovićem.

ATA / Antonio Ahel

Prva rečenica kojom je Filip Živojinović počeo da se udvara Aleksandri Prijovićostaće zauvek urezana u sećanju mlade pevačice. 

"Već sam od ranije poznavala Viktora i Stefana Živojinovića, odlazila sam kod njih u kuću na razne proslave, ali se ni Filip ni ja ne sećamo da li smo se tada u prolazu videli", ispričala je popularna Prija u emisiji "Balkanskom ulicom". 

Međutim, jednom prilikom su oboje bili u velikom društvu na nekom rođendanu i slučaj je hteo da se nađu jedno pored drugog. "Nas dvoje bismo bili lep par", kazao joj je Filip, na šta je Aleksandra ostala potpuno bez reči.

ATA / Antonio Ahel 

"Ipak sam te večeri više puta prošla, kao slučajno, pored njega", priznaje danas supruga sina Bobe Živojinovića. "Čak je došlo i do neke manje tuče, desilo se i da sam pala preko stolice", prepričava uzbudljivo veče. 

Sutradan je usledila i poruka na Instagramu, na koju je Aleksandra brže-bolje uzvratila. "Od tada do danas nismo prestali da se dopisujemo", smeje se Prija i priznaje da je u porukama nekad nežnija ona, a nekad on. 

Pored bračne, Filipa i nju danas vezuju i uloge roditelja sina Aleksandra, ali i profesionalna saradnja koja je rezultirala rekordno posećenim koncertima u Areni i brojnim nastupima koji su zakazani širom regiona. Više slika Aleksandre i Filipa pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel U srećnom braku od 2018. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna