NAPITAK KOJI POMAŽE MEGAN MARKL DA OSTANE VITKA: Pije ga svako jutro, pravi se nikad lakše

Megan Markl posle dva porođaja održala je vitku liniju, a u tome joj je, između ostalog, pomogao napitak koji pije svakog jutra.

Profimedia

U kraljevskoj biografiji "Finding Freedom", poznavaoci kraljevske porodice otkrili su da Megan Markl, supruga princa Harija, svakog jutra ima svoj ritual - ispijanje šoljice tople vode sa kriškom limuna. Kako dalje navode, ona zatim svoj dan započinje zdravim i hranljivim doručkom koji se obično sastoji od ovsenih pahuljica sa bademovim ili sojinim mlekom, sa bananama i agavinim sirupom. Ponekad, ona za doručak uživa i u omletu sa sirom i tostu.

Ispijanje vode sa limunom ujutru može ubrzati metabolizam, piše "Healthline".

"Istraživači sugerišu da dobra hidratacija poboljšava funkciju mitohondrija, vrste organele koja se nalazi u ćelijama i koja pomaže u generisanju energije za telo. To dovodi do ubrzavanja metabolizma, što može dovesti do naknadnog gubitka težine", naveli su stručnjaci.

Profimedia 

Za ručak Megan voli da jede jače obroke, iako pokušava da koristi veganske opcije tokom radne nedelje.

"Trudim se da jedem veganski tokom nedelje, a vikendom sam malo fleksibilnija", objasnila je jednom prilikom i dodala:

"Ali u isto vreme, sve je u balansu. To nije dijeta, to je stil ishrane."

Megan Markl ujutru popije samo jednu šoljicu kafe, a popodne konzumira zeleni sok za povećanje energije.

Shutterstock  

"Lako je upasti u zamku posezanja za kafom kada dođe do pada energije oko 16 ​​časova. Ali ako ujutru pomešam malo jabuke, kelja, spanaća, limuna i đumbira u blenderu i donesem ga na posao, uvek smatram da je pijuckanje toga mnogo bolje od šoljice espresa", rekla je.

Kada je reč o užini, njen favorit su kriške jabuke sa puterom od kikirikija.

Nedeljom, Megan posebno uživa u pravljenju večere.

"Veliki sam obožavalac nedeljnih večera. Bilo da jedemo jagnjetinu, pečenje u loncu ili supu, ideja da se okupimo sa prijateljima i porodicom nedeljom čini da se osećam sigurno. Uživam da nedeljom pravim sporo kuvanu hranu, kao što je piletina u filipinskom stilu. Tako je lako - pomešajte beli luk, soju, sirće i malo limuna i pustite piletinu da pliva u tom sosu dok ne otpadne kost u loncu", otkrila je Megan svoje male tajne.

Još fotografija Megan Markl pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Modne kombinacije van Engleske mnogo opuštenije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Megan Hari zagrljaj  tiktok/@izzychar97