KAĆA GRUJIĆ ZA 3 MESECA SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Jednom mesečno uzme čokoladu, a u ovo vreme nikada ne jede

Katarini Grujić nije trebalo mnogo da nakon porođaja vrati devojačku liniju.

Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Grujić pre godinu i po dana rodila je ćerku Katju, a mnogi su primetili da je vrlo brzo vratila kilažu koju je imala pre trudnoće i porođaja i da izgleda bolje nego ikad.

Kaća je otkrila kako joj je pošlo za rukom da nakon samo tri meseca smrša čak 14 kilograma.

"Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći, što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede, treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram", rekla je ona, prenosi "Grand".

Instagram/Katarina Grujić Gobeljić 

"Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat", objasnila je pevačica.

Kaća je u srećnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, koji trenutno igra u Srbiji, ali pevačici ne bi predstavljalo problem da zbog njegovog poslovnog angažmana promeni mesto boravka.

"On je moj muž, otac mog deteta, tako da gde god otišao on, tu sam i ja, pratim ga u stopu. Kakvu god ponudu bude dobio, gde god bude odlučio da ide, pratim ga u stopu", rekla je ona nedavno za "Blic", a tom prilikom dodala je i da priželjkuju drugo dete.

Još fotografija Katarine Grujić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / katarinagrujic.doll Dijeta posle porođaja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Intervju Katarine Grujić  Kurir