BAŠ NIŠTA NIJE PREČE OD OGNJENE: Potez Nikole Jokića izmamio svetu i smeh i suze - koji VRHUNSKI SPORTISTA ovo radi?

Nikola Jokić još jednom je pokazao zašto je super tata!

Profimedia

Košarkaš Nikola Jokić više puta je dokazao koliko je privržen porodici, koja mu je uvek na prvom mestu. Nakon što je u noći između ponedeljka i utorka sa svojim klubom Denver Nagets osvojio titulu u NBA ligi, Jokić je odmah potrčao u zagrljaj supruge Natalije i ćerkice Ognjene, sa kojima je proslavio veliki trijumf.

Slavlje se juče nastavilo i na ulicama grada u Koloradu, gde su košarkaši Denvera tri sata defilovali i pozdravljali navijače, a uz Nikolu su i ovog puta bile supruga i naslednica. Jedna scena posebno je raznežila sve prisutne, ali i čitav svet, budući da su fotografije brzinom svetlosti počele da se šire društvenim mrežama.

Jokić je, naime, brižljivo nameštao malenoj Ognjeni šnalicu u kosi i popravljao joj frizuru, a njih dvoje i ovog puta bili su zvezde slavlja.

Da je porodica stub svega pokazao je kako Nikola Jokić, tako i Novak Đoković, koji je dan pre košarkaša takođe proslavljao veliki uspeh - osvajanje Rolan Garosa i ujedno svoju 23. grend slem titulu, a i njemu su se na terenu odmah nakon pobede pridružili supruga Jelena, ćerka Tara i sin Stefan, sa kojima je podigao pehar.

Nikola Jokić se sa suprugom Natalijom zabavlja od srednje škole, a njihova ljubav prebrodila je sve prepreke. Ljubavno gnezdo svili su u Americi, gde je najpre zbog školovanja otišla Natalija, a ubrzo nakon nje zbog košarkaške karijere tamo je stigao i Nikola. Par se verio u januaru 2020, a u oktobru iste godine venčali su se u Srbiji. Kruna njihove ljubavi, ćerka Ognjena, stigla je na svet u septembru 2021. godine.

Profimedia 

Košarkaš je jednom prilikom ispričao na koji način je upoznao ženu svog života.

"Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je on svojevremeno za magazin "Gloria" i dodao:

"Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala."

Još fotografija Nikole Jokića sa ćerkom pronaći ćete u galeriji ispod.

Profimedia Sa ćerkom Ognjenom u naručju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna