U HALJINI KOJA OTKRIVA NAJLEPŠE NA ŽENI: Glumica zgodnija nego ikada, razvod je samo ružna prošlost

Jelena Perčin je došla na dodelu nagrada Story Hall of Fame u čarobnoj haljini.

Foto: Story Press

Jelena Perčin se nedavno razvela od crnogorskog glumca Momčila Otaševića, tako da je na crveni tepih Story.hr došla ove godine sama. Glumica uspeva da uskladi obaveze oko troje dece i karijere, ali kaže da je važno znati i prioritete.

Sada je "ugrabila" trenutak da se pojavi na svečanosti dodela nagrada Story Hall of Fame i očarala sve prisutne sjajno odabranom toaletom.

Ove večeri su se poznate ličnosti većinski odlučili za crnu boju, pa je Jelenina plavo-zelena haljina došla do izuzetnog izražaja. Blago drapirana tkanina naglašava vitak struk, a mini dužina otkriva pogledu lepo oblikovane noge.

Foto: Story Press 

Jelena je odabrala i modernu frizuru tako da je kosa začešljana unazad i puštena da pada, a kombinaciju dopunjavaju efektne krupne minđuše.

Nagrade su ovom prilikom uručene, između ostalih, Seki Aleksić i Aci Pejoviću, pa pogledajte sve slike sa dodele u galeriji.

Foto: Story Press Dobitnici nagrada 2023.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna