ZAŠTO JE ŽIVELA SA BIVŠIM MUŽEM POSLE RAZVODA: Pevačici otkazalo srce, on joj ukazao prvu pomoć

Lisa Mari Prisli se bila ponovo zbližila sa bivšim mužem Denijem Kiom posle kojeg je imala još tri braka. Upravo on je prvi priskočio u pomoć kad je doživela srčani udar.

Profimedia

Kad je Lisa Mari Prisli pronađena bez svesti u svojoj kući u Kaliforniji, 12. januara, svet je bio zapanjen ovom vešću. Ćerka jedinica slavnog Elvisa Prislija je hitno odvezena u bolnicu, a nekoliko sati kasnije je potvrđeno da je umrla od srčanog udara

Šok zbog iznenadne smrti Lise Mari u 55. godini je bio toliki da je malo ko obratio pažnju na neobičnu okolnost - prvu pomoć joj je pružio bivši muž - Deni Kio. Istina je, zapravo, da su njih dvoje - živeli zajedno! A evo kako je do toga došlo.

Ćerka "kralja rokenrola" bila je udata za Denija od 1988. do 1994. godine, a rodila mu je dvoje dece - sina Bendžamina i ćerku Rajli. Samo dvadeset dana nakon razvoda od njega udala se za Majkla Džeksona. Njihov brak je potrajao dve godine. Kako je kasnije ispričala u jednom intervjuu, godinama su pokušavali da se pomire, ali u tome nisu uspeli.

Profimedia 

Par godina kasnije, Lisa Mari se zaljubila u jednog muzičara i čak verila s njim, ali svet je "stao" kad je upoznala slavnog glumca Nikolasa Kejdža na jednoj zabavi. Brak sa Kejdžom se završio neslavno - venčali su se u avgustu 2002. godine, a glumac je zatražio razvod već u novembru.

Kad je, nekoliko godina kasnije, objavljena vest da bivši muž Deni živi na imanju Prislijevih, u gostinskoj kući, kod Lise Mari, to nije privuklo veliku pažnju. On je bio i njen muzički mentor. 

Lisa Mari je imala još jedan brak. Kada se 2006. godine udala za muzičara Majkla Lokvuda, Deni je bio kum. Dve godine kasnije je rodila bliznakinje, a 2016. godine se razvela. 

Profimedia 

Smrt sina Lise Mari i Denija ih je ponovo zbližila. Bendžamin je izvršio samoubistvo, 2020. godine, a očajni roditelji su odseli zajedno u hotelu u Los Anđelesu. Onda je Elvisova ćerka odlučila da kupi novu kuću u Kalabasasu, u Kaliforniji. Deni se uselio s njom. Uzajamno su se tešili, on je čak vodio brigu i o bliznakinjama iz braka sa Lokvudom.

Kad je tog kobnog dana stigao kući, pošto je odveo decu u školu, prvi je priskočio i pokušao da Lisi Mari ukaže hitnu pomoć. Žena koju je voleo godinama i s kojom je oplakivao smrt sina otišla je prerano.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna