JA SAM POSLEDNJA KOJA GA JE VIDELA PRE FATALNOG UDESA: Šaban Šaulić je ovo ćerki kazao pred smrt

Ilda Šaulić je poželela da oca čuje i vidi veče uoči njegove pogibije. Uradila je nešto što nikad ne radi kad otac radi. Pozvala ga je telefonom i zamolila da uključi kameru.

Youtube/Printscreen/Grand Tv/Antonio Ahel/Ata

Bliži se godišnjica smrti Šabana Šaulića, a njegovi najbliži, članovi porodice, prijatelji i saradnici još se teško mire sa činjenicom da ga više nema. O kralju narodne muzike još svi pričaju sa suzama u očima.

Njegova mezimica Ilda uvek ima i nežan setan osmeh kad se seća svog oca. "Mislim da će mi tek nedostajati, da tek dolazi vreme kad ću želeti da mu nešto ispričam, da čujem njegove dragocene savete koje je tako nesebično davao", priča Šabanova ćerka.

Ona je poslednja od članova porodice koja je Šabana videla pre pogibije. "Zvala sam ga veče pre udesa, a nikad nemam običaj da ga zovem kad radi", ispričala je Ilda za "Ekskluziv" na TV Prva. " "Bila sam u studiju kod Saše Nikolića i snimali smo neku pesmu. U jednom trenutku, kažem, daj da zovem tatu da čuje šta smo uradili.

Youtube/Printscreen/TOXIC TELEVISION 

Saša kaže kako je bolje da sačekamo, da sve lepo završimo, ali ja sam baš želela da ga čujem", priseća se ćerka.

Toliko je želela da ga vidi da ga je čak zamolila i da uključi kameru. "Nisam ga dugo videla, zato sam mu to tražila. Bio je lepo raspoložen", kaže Ilda. "Pohvalio me je, kaže - `lepo si ti to, ćero, otpevala`. Nikad tata nije bio strog", opisuje ona Šabana.

Prema njenim rečima, upravo je majka Gordana bila zaslužna što je otac bio neprikosnoveni autoritet. "Znala je da kaže - sačekaj samo, sad će ti doći otac - i mi svi stojimo mirno. A znamo da neće da nas grdi, da će samo nežno reći - pa što ste to, ćero, radili", kaže Ilda.

Podsetimo, Šaban je poginuo 17. februara 2019. godine, u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna