NE MOGU DA SE SAGNEM OD STOMAKA: Seka se ne navikava na dijetu - Ja ne jedem, metem! Jedva čekam da se najedem kao čovek

Seka Aleksić često se šali na svoj račun kada je u pitanju ishrana i kilaža.

Instagram/Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić svoju liniju je u poslednjih godinu dana dovela do savršenstva, iako se, kako priznaje, nije navikla na zdrav režim ishrane i i dalje obožava da jede.

"O svemu tome mogu knjigu da napišem! Ja 'metem', ja ne jedem! Kakav na jelu, takav i na delu! Meni je majka uvek govorila kako 'samo usisavam', ceo život samo jedem! Onda dođe period kada više ne mogu da se sagnem od stomaka i tada smršam po 15 kilograma. Baš prošlog decembra skinula sam toliko", rekla je pevačica u emisiji "Magazin IN".

Seka otkriva da joj svi brane da sada zapostavi svoj izgled i bodre je u nameri da istraje u održavanju kilaže, ali njoj to, priznaje, teško polazi za rukom.

"Jedva čekam da prođe Nova godina, snimanje spotova i sve ostale obaveze! Da mogu kao čovek da se najedem! Meni ne da da jedem ni muž, ni Stanislav (Zakić, art direktor, prim. aut.), ni saradnici, ni rodbina!", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Seka je svojevremeno otkrila da je njen muž Veljko Piljikić najzaslužniji za njen novi izgled, ali da su njegova insistiranja da se pevačica posveti zdravom životu urodila plodom zapravo tek kada je odlučio da odustane od nagovaranja.

"Čim se ugojim ja vidim da je Veljko nervozan i da njega to nervira. On se 13 godina borio da ja smršam, pa je odlučio da digne ruke od toga, i kada se to desilo, ja sam smršala. Ne podnosim presiju i na mene to kontra utiče", rekla je pevačica jednom prilikom.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna