BLIŽI SE TUŽNA GODIŠNJICA, ANA BEKUTA SKUPLJA SNAGU: Pevačica šokirala sve na svadbi Šabanovog sina

Ana Bekuta pokazala novi imidž na svadbi Šabanovog sina! Frizura podseća na dane pre Milutina Mrkonjića.

Kurir / Nemanja Nikolić

Ana Bekuta je juče bila među zvanicama na svadbi Šabanovog sina, Mihajla Šaulića, a veselje je uveličala i svojim pesmama koje su svatovi oduševljeno pevali sa njom. Podsetimo, Mihajlo je oženio svoju verenicu Marinu Velimirović, sa kojom već očekuje prinovu.

Ana je na venčanje došla sa unukom Brankom, svojom glavnom "uzdanicom" otkako je ostala bez dugogodišnjeg životnog saputnika Milutina Mrkonjića. Prisutne je iznenadila novom frizurom, budući da se ofarbala u crveno i tako probudila uspomenu na imidž s početka karijere. 

Kurir / Nemanja Nikolić 

Uz osveženi izgled, Ana je ipak došla u crnom odelu i time, možda i nehotice, podsetila da se bliži tužna godišnjica Milutinove smrti. Zbog zaveta svojoj velikoj ljubavi, Bekuta nije prestajala da peva, a svaki nastup je i podsetnik na njene hitove koje je Mrka najviše voleo, pa je tako bilo i juče.

Kurir / Nemanja Nikolić 

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali upravo na koncertu Šabana Šaulića, na kojem je Ana otpevala dve pesme kao gost. Susret je, kako je pevačica govorila, bio sudbinski i neplaniran. Juče su na venčanju nedostajali i Šaban i Mrka, a ko je sve bio među zvanicama pogledajte u galeriji slika!

Kurir / Nemanja Nikolić Gosti pristižu na venčanje Šabanovog sina.

Izvor: Lepa&Srećna