3 MESTA U GRČKOJ NA KOJA PROSEČAN SRBIN TEŠKO MOŽE DA ODE: Od luksuznog letovanja Milice Pavlović vam se zavrti u glavi

Uživanje u Grčkoj! Evo gde letuje Milica Pavlović...

Instagram / senoritamilica

Milica Pavlović je oduševila pratioce slikama sa letovanja u Grčkoj, ali su mesta na kojima je odmarala nedostižna za prosečan "srpski džep". Malo ko bi mogao da uživa na lokacijama gde je popularna pevačica provela dve nedelje.

Od grčkih ostrva, Milica je odabrala Mikonos. Zlatne peščane plaže i tirkizna čista voda nisu, same po sebi, bile dovoljne mladoj zvezdi, već je ona i odsela u jednom prestižnom hotelu, a za noćenje je izdvojila neverovatnu sumu...

Kako prenosi Alo!, Milica je odmarala u hotelu gde se za noć plaća i do 2.000 evra, a u uživanju joj je pravila društvo najbolja drugarica, manekenka Kristina Perić. Mikonos je sinonim za luksuz, pa je tu ove godine letovao čak i najbogatiji čovek sveta Ilon Mask. Glavne plaže su preskupe, za dve ležaljke na ivici mora na plaži Psaru dostiže i vrtoglavih 700 evra!

Instagram / senoritamilica 

Uz odmor, Milica je kombinovala i posao, pa je posle predaha na ostrvu krenula u Atinu, da bi dogovorila nove projekte sa poznatim grčkim kompozitorom Fivosom. I tamo je je odabrala luksuzni hotel i sobu u kojoj noćenje košta 700 evra, ali ako i vi želite da posetite grčku prestonicu, možete naći i mnogo skromniji smeštaj.

Treće mesto za koje se Milica odlučila bije glas da će uskoro biti u rangu sa Mikonosom. U pitanju je ostrvo Paros, a pevačica je provela poslednjih pet dana odmora u hotelu u kojem smeštaj košta 900 evra za noć. Uz ekskluzivne izlete i izlaske po skupim restoranima, kažu da je na dve nedelje potrošila i 25.000 evra, kažu poznavaoci prilika u ovim elitnim mestima u Grčkoj. 

Zavirite u neverovatnu galeriju slika i pogledajte kako je uživala!

Instagram / senoritamilica Letovanje iz snova

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna