ODBILA OPERU, A ZAPEVALA SA ANDREOM BOČELIJEM: Proročanstvo najavilo Jeleni Tomašević nastup sa italijanskom zvezdom

Kad je odbila da uči opersko pevanje, Jelena Tomašević nije mogla da nasluti da će jednog dana imati nastup sa Andreom Bočelijem!

ATA / Antonio Ahel

Koncert Andree Bočelija je jedan od glavnih događaja muzičke sezone u Beogradu, a nastup sa ovim slavnim italijanskim tenorom će ostati veliki doživljaj za Jelenu Tomašević

Zanimljivo je da ni Bočeli ni Jelena nemaju formalno muzičko obrazovanje. Bočeli je završio prava, a Jelena studije medija i komunikacije. Takođe, oboje su u muziku ušli kroz različita takmičenja. Podsetimo, naša pevačica je pobedila, svojevremeno, u šou programu "3K Dur", a nikad nije išla u muzičku školu. 

"Htela sam da upišem i muzičku školu i solo pevanje, ali su me nastavnici na prijemnom ispitu uslovili da, ili ću da pevam u KUD tehnikom kojom sam dotad pevala, ili ću da pohađam muzičku školu i da pevam tehnikom operske muzike", ispričala je Jelena za Kurir. "Odlučila sam da ostanem u "Abraševiću". Žao mi je što su postavili taj uslov, jer mislim da sam mogla oba načina pevanja da iznesem."

Screenshot / Instagram / jelenatomasevic_official 

Jelena se već dugo divi Andrei Bočeliju, a prisetila se i kako je njen frizer Aleksandar Kapriš, pre više od deset godina, proročki najavio da će ona nastupati sa slavnim Italijanom.

"Neposredno posle Evrovizije 2008. godine, sređivao mi je frizuru i pustio sa Jutjuba snimak Bočelijevog koncerta iz Toskane. Dok smo se divili njegovom izvođenju dueta sa Sarom Brajtman, izgovorio je: `Ovako ćeš i ti s njim jednog dana.` Da mi je neko rekao da će se to stvarno desiti, verujem da bih tada pala sa stolice, ha-ha-ha!

A eto desilo se 14 godina kasnije i još sam pod utiskom mog gostovanja kod maestra Bočelija. To je ostvarenje mog sna. Kada sam bila na njegovom koncertu 2005. u Areni, pomislila sam kada je ovaj glas ovako divan za slušanje, kako li bi tek bilo zapevati s ovim čovekom", ispričala je Jelena. 

O Bočelijevom koncertu se još uvek priča, a ko je od poznatih ličnosti prisustvovao, pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Poznati na Bočelijevom koncertu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna