MODERAN KOMBINEZON ZA KOJIM ŽENE UZDIŠU: Megan Markl podsetila na Kejt Midlton, svi kažu da je njena haljina bila lepša

Megan Markl pojavila se u kombinezonu koji neodoljivo podseća na jednu haljinu Kejt Midlton... modne sudije su u žaru debate!

Profimedia

Megan Markl je ponovo, "na prepad", osvojila Njujork, posetom prvo Ujedinjenim nacijama, zatim susretom sa Glorijom Štajnem i, konačno, izlaskom na večeru sa prijateljima u jednom italijanskom restoranu. Žene su, naravno, s pažnjom pratile njene modne kombinacije, a večernja je izazvala najviše oduševljenja.

Megan je za veče odabrala izvanredan monohromatski kombinezon bez bretela, sa "kat aut" detaljima na leđima. Uz crne "Akvazura" sandale i "Botega Veneta" tašnu, bila je oličenje modernog šika. Cena kombinezona  je astronomska - punih 4.750 dolara!

Profimedia 

Međutim, svi su primetili koliko njen kombinezon liči na haljinu koju je Kejt Midlton nosila na premijeri filma Toma Kruza u Londonu. Ista uska crna figura, naglašena belom trakom na poprsju.

Profimedia 

Mnogi kažu da supruzi princa Vilijama ipak ovaj stil mnogo lepše stoji, budući da je viša i mršavija od Megan. 

Ipak, kombinezoni su i dalje najveći modni hit leta, pa pogledajte kako Meganin izgleda otpozadi, kao i neke  druge zanimljive modele u galeriji slika!

Profimedia Model Megan Markl privukao pažnju svih!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna