OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD HANE HULJIĆ: Pred porođaj, žena Petra Graša iznenadila slikom sve obožavaoce

Hana Huljić je povukla neočekivan potez! Samo mesec dana pred porođaj objavila je novu sliku, ali imala je važan povod za to...

Youtube / Jutarnji list

Još samo mesec dana je ostalo do porođaja Hane Huljić, a mlada pevačica je iznenadila sve obožavaoce slikom na Instagramu na kojoj se vidi izražen trudnički stomak.

Žena Petra Graša je, inače, prilično uzdržana u pogledu objava na društvenim mrežama, ali ovog puta je imala vrlo dobar povod.

Ona je pozirala u tankoj letnjoj haljinici za najavu koncerta svog oca Tončija Huljića u Zagrebu, a i sama mu se sinoć pridružila na bini i zapevala uz njega. Hana je pojavila u belom, kao i članovi hora koji su učestvovali u ovom muzičkom spektaklu.

Haljina je bila u holivudskom stilu, kakav mlada lepotica veoma voli i nalik njenoj venčanici koja je bila tema danima posle venčanja. Otac je Hanu najavio rečima: "Valjda će uspeti da se popne na binu", aludirajući na njen osmi mesec trudnoće!

Youtube / Jutarnji list 

Podsetimo, Hana i Grašo očekuju devojčicu, a nameravaju da joj daju ime Alba. Njihovo venčanje je bilo događaj sezone, a kako su izgledali Grašo i Hanini roditelji, pogledajte u galeriji slika!

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

  Izvor: Lepa&Srećna