MILICA DABOVIĆ SAOPŠTILA NAJLEPŠU VEST: Košarkašica presrećna - Biće cela porodica na okupu posle toliko godina

Svi već neko vreme iščekuju da ovo čuju!

Instagram/Milica Dabovic

Milica Dabović objavila je veselu porodičnu fotografiju kojom je nagovestila radostan porodični događaj. Njena mlađa sestra, Ana izgovoriće sudbonosno "da" 19. juna vereniku Iliji Musturu.

"Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi iz porodice koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom i sestra Jelica i naravno, Ana, najpre smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje. Biće predivno, mnogo sam srećna i radosna, jedva čekam taj dan. I Stefan je nestrpljiv, uveliko se doteruje za tetkinu svadbu", rekla je Milica za Sport klub.

Ana i Ilija su u vezi od 2019. godine i žive zajedno u Monpeljeu, gde nastupaju za lokalne klupove. Ilija je krajem prošle godine zaprosio Anu, a sada će i ozvaničiti vezu.

Da je Ana Dabović srećno zaljubljena u vaterpolistu prvo je otkrila njena sestra Milica, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom "Instagram" profilu.

Instagram / musturix 

"Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. Verovatno je Milica, upravo zbog toga što stalno u superlativima govorim o Iliji, odlučila da stavi našu zajedničku fotografiju na svoj profil. Uz to, u našu porodičnu “WhatsApp” grupu stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije",  rekla je Ana svojevremeno za magazin Story.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna