KEJT I VILIJAM SE SELE? PRETI IM STRAŠNA SUDBINA: Feng šui majstor o mukama u starom engleskom domu

Niko nije očekivao ovo! Najavljuje se da će Kejt Midlton i princ Vilijam ipak useliti u kuću punu energije preljube i gubitaka...

Profimedia

Već neko vreme se priča o selidbi Kejt Midlton i princa Vilijama kojima je, navodno, namenjena kuća Adelajd, staro zdanje u Vindzoru gde je i kraljica sada najčešće.

Međutim, na ovu lepu građevinu je "bacila oko" i princeza Eugenija, pa svi koje zanima život na dvoru prate kako će se dilema oko budućih stanara razrešiti. U priču se sad uključuju i stručnjaci za feng šui, a njihovo mišljenje je da bi život u Adelajdu bio bolji za jednu porodicu nego za samu princezu.

"Imate kuća koje su dobre za ljude, a loše za novac, ili obrnuto", objašnjava Suzan Rojnon, u razgovoru za britanski Ekspres. "Takođe, neke su kuće dobre i za novac i za ljude, a druge loše i za jedan i za drugi aspekt. Adelajd, izgrađen 1830. godine spada u ovu prvu grupu."

Prema Suzaninim rečima, poslednji stanar je bio Sajmon Rouds, sin kraljičine dobre prijateljice i rođake, ali je on izbačen upravo po testamentu majke. "Gubitak nasledstva je pravi primer onog što mislimo kad za neku kuću kažemo da je loša za novac", kaže Suzan.

Profimedia 

U takvim kućama su česti gubici, nestaju skupocene stvari, pravi su rizik jer se na njih troši mnogo novca. Međutim, Adelejd je iznenadio mnoge feng stručnjake i nekim drugim elementima svoje istorije. U njemu je, primera radi, živeo i Piter Tauzend, oficir koji je ušao u avanturu sa princezom Margaret, pa se zato njegov brak okončao razvodom.

"Nije baš uobičajeno da se tako nešto desi u kućama sa ovakvim feng šuijem", kaže Suzan. Na komentare u javnosti kako izgleda da kuća Adelajd preti brojnim mukama - od preljube, preko razvoda, do gubitka nasledstva - ona odgovara kako će porodični sklad Kejt i Vilijama sve to prevazići, naročito uz odgovarajuće feng šui "lekove".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna