RAZVEO SE DVAPUT - JEDNOM OD ŽENE, DRUGI PUT OD "LEGENDI": Ivan Milinković ispunio zavet dat majci

Sina Filipa Ivan Milinković uči - samo srcem može da se odabere pravi put. To ga je i vodilo u ljubavi...

Youtube / Ivan Milinković

Za Ivanom Milinkovićem su godinama uzdisale mnoge dame, kako zbog njegovog glasa i izgleda, tako i zbog izuzetnih interpretacija u koje unosi snažne emocije. Međutim, pevač je svoj ljubavni život uglavnom čuvao od prevelikog uvida javnosti.

"Jedno je javnost, drugo je sve ostalo", ispričao je Ivan za Kurir. "Sa 32 godine sam se prvi put oženio, Vesna je bila moja velika ljubav još iz KUD Lola, gde sam odlazio i pevao. Venčali smo se i bili u braku sedam godina i razveli smo se. Nismo imali dece. Da jesmo, verovatno se to tako ne bi završilo", kaže pevač.

Vesna je studirala književnost, italijanski i grčki, a Ivan je učio italijanski, kako zbog želje da ga zna, tako i zbog profesionalnih potreba u operi. Zajedno su bili i u Italiji, gde je on završavao četvrti nivo jezika. Međutim, brak se nije održao. 

Ivan ne krije da je za žene bio fatalan. Kako je jednom prilikom ispričao, dopadalo im se čak i što ima lepe prste i nokte, ali on sebe nije smatrao nekim naročitim "frajerom".

Međutim, na jednom nastupu je upoznao Milicu, rodila se ljubav i, u svojoj 40. godini je sa njom dobio sina. Milica, iz prvog braka, ima ćerku Anju i upravo s njom je Ivan sedeo i čekao da mu se supruga porodi.

Youtube / Ivan Milinković 

"Sećam se, smeštamo suprugu na GAK početkom decembra, i Filip se rađa drugog. U dva sata i dvadeset minuta. Dakle, 2. 12. 2002. u 2.20, sve je u simbolu broja dva", priča Ivan. "Suprugina ćerka Anja u to vreme je prešla kod nas i ona je na svoj način preživljavala te trenutke, ali sve je to sazrevanje, sve je to život...

Znam da smo Anja i ja kod kuće gledali film, sećam se i koji, `Velika avantura`, da bismo se malo razonodili, kad su mi javili."

"Pet minuta posle porođaja supruga je tražila telefon od doktora, sin joj je ležao na stomaku, i ona me je pozvala i rekla: `Ljubavi, dobili smo sina... ` Znali smo da ćemo dobiti dečaka mesec dana pre porođaja.

I otišli smo na GAK Anja i ja i... E, taj osećaj ne mogu da opišem... Neopisiva trema i neopisiva emocija. Ideš da vidiš svoje dete prvi put u životu. Ideš da vidiš nešto svoje, svoje najvažnije. Taj momenat kad sam ga video onako malog... E, to ne umem da ti opišem ovako, to je jednostavno - osećaj."

I danas, sinu koji već ima 20 godina i studira, ume da kaže da je upravo srce to koje prepoznaje prave odluke. Takvu je doneo i kad je napustio grupu "Legende".

Pre dve godine, bio je i to svojevrstan razvod, budući da su im sudbine bile isprepletane decenijama. Ipak, Ivan kaže da je to dugovao i svojoj majci koja ga je zavetovala da ostvari svoj maksimum. 

Izvor: Lepa&Srećna